BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 26 July 2012

Bad news for me ! errrgghh !

Hye awa !
awa , kite ngah sedih niew .
awa na tahu ta kenape . .?
awa , boyfie kite dapad PLKN .
Malam tadi kite check kan untuk die ,
kite hope ta dapad . .
but last-II dapad gux
tasuke nye !
(muncungkan mulud)
Bila kite cakap nan die , die kate die pon tana pegi .
tapi mane buley , wajib kan .
kite pon dapad PLKN jugak ,
maybe next year baru pegi after finish study at matrik nehh .
and now , hopefully dapad group & place same nan die .
alangkah bahagie nyee hidup lao dapad p nan die kan ! 
^^
herm , kite risau sanad lao die kad PLKN nanti .
mesti ramay gegurl-II gatal miang yang na ngurad pakwe kite .
pakwe kite tho da lahh comey mcm kite .
wink* wink*
tapew lahh , now kite just berserah pada takdir jhe .
if ada jodoh , takkan kemane .
betul ta ?
^-^
boyfie kite penah kate , 
"walau dimana pun awa berada , awa tetap dalam hati saya"
kite harap die bukan sweet talker okay . 
and kite hope die akan slalu ingad kad itew .
ok lahh , itew na study .
papayy . 
thank for reading .



hoh ! benci !


Thursday, 19 July 2012

Bebelan seorang nenek =.=

hai kawan :)
malam yang sunyi nehh , aku na meluahkan
 ape yang terpendam kad dalam hati aku sekarang nehh .
bila aku tengah bacekan yasin untuk die ,
airmata aku jatuh berjurai-jurai .
RINDU  SANGATT ! !
sepanjang hidup aku selama 18 tahun nehh , 
die lahh yang paling banyak berikan dorongan , 
dan juga banyak berkorban untuk aku .
dan aku pasti , beradanya aku di KOLEJ MATRIKULASI nehh 
adalah di atas segala pengorbanan yang telah die berikan .
suka duka pahit manis dalam hidup dia , tapi die tetap jalani dengan tabah .
sekarang aku da dapad terima yang dia da pegi jauh dari aku .
mungkin tuhan lebih sayang kan dia .
tapi , aku tetap takkan lupakan segalanya tentang dia .
disini aku nak luahkan perasaan aku terhadap dia .
"mak , akak rindukan mak . . akak sayang sanad kad mak .
akak mintak maaf akak ta dapad na jage mak mase mak sakit . 
akak minta maaf juga sebab ta sempad na balas jasa mak selama nehh . 
akak minta maaf sebab ta sempat na bawak mak jalan-II naek kete bila akak da kerja nanti ,
akak ta sempad na belikan mak gelang emas yang akak pernah janji dulu .
akak minta maaf sebab selalu buat mak mara dulu .
akak minta maaf lao akak manyak buad mak sedih ,
akak mintak maaf kalau akak pernah melawan cakap mak dulu .
Mak ,
selagi akak mampu , akak akan usaha untuk berjaya dalam hidup .
akak harap mak tenang di sana "
salam sayang : cucumu Suzila


SAYA SAYANG NENEK SAYE=.=

Monday, 16 July 2012

rinDu Si geDix aku !

heyy heyy heyy sayang !
saya hope awak bace post saya nehh .
malam nehh saya na berjiwang sikit :)
sayang . .
saya rindu kad awak tao !
rindu sanad2 !
saya tahu kita da ta slalu bersama mcm dulu lagy .
saya terpaksa tinggalkan awak kad sana tok conte study .
sayang . .
saya hope awak dapad saba tunggu saya .
saya pomish , saya takkan sesekali menduakan awak .
awak penah cakap kan ,
"mesti pergi atas 1 niad jhe, untuk study"
ok babe , dun wury . .^^
sayang . .
awak jage diri baek-II tao .
saya tana bile saya balik , ada something bad terjadi kad  .
awak paham tho .
lastly , sayang . . 
ta sabar na balek raya jumpe awak !
na baru raya warna same tao . 
macam tahun lepas . 
hehehe :)
oklah :)
i just want to say that
I LOVE YOU SO FUCKING DAMN MUCH ! !


Yeayy , kami memang GILE =.=


sweet memury ^^

Saturday, 14 July 2012

Matrik Life^^

Hahai dear !
want to hear stury bout my new life ?
okay , aku mukan underage lagy okay .
im olreadii 18 .
so , no school , no childish , no nakal-II .
be matured yeah suziey :)
studying , still studying .
where ? ?
at KOLEJ MATRIKULASI JOHOR lahh sayang .
tangkak , a small town but complete .
why ??
KFC ada , PIZZAHUT ada , MARRYBROWN pon ada .
cume . ... MC'D tada pulakk . .
hahah !
back to the title .
idop di sini , everything have changed .
rutin harian aku kad sini .
bangun , kuliah , study , titow .
everyday do the same thing .
and onemore thing that I realy hate is RUSHING !
haihhh , tasuke betul aku . .=.=
but lecturer cakap ,"hidup kad matrix nehh apa-II pon kene rush . .
awak na cepad degree kan" .
hahaha !
aku pon jawab lah dengan senyuman panjang lebar,
"aminn" 
bukan senang kan buda yang lansung tada basic account
time skulahh dulu , tetiba na amex account .
but , buad mase nehh . .
everything okay lagi lahh .:)
Alhamdulillah:)
Secondly , kawan-II kad sini sume okay lahh . .
hahai yang 1 kepala nan aku pon ada . .
r0omate aku tho , haha ! 
memang ohsemm lahh kao JANNAH !
buda praktikum aku pon okay lahh jugak .
kire buleyy mashukk lahh:)
Lastly , i have promised with myself that i want to study hard to be an successful person .
4 FLAT IN MY HAND ! !
aminnn . . \(0.0)/
hah btw , disini ada pixxa-II aku and membe-II baru aku .


3 serangkai berpink hahai ! <3
Me , Ain & Noni


1 Malaysia :)
wif Tina & Huan


addition , comel kan aku bertudung ! 
isi bakul angkad sendiri . 
miahahahaha ! 

huh~finally itz done !

hahaii awak-II kad sane yang cantek-II belaka . .
after 4 jam non-stop aku mengadap kad depan lappy nehh
finally siap jugak belog aku yang kiut miut nehh .
this is my new blog okay sayang :).
so , ta manyak sanad lahh yang korang buley baca kadd sini .
act , belog neh pon tha siap sepenoh nye lagi .
korang-II tolong yew follow aku .
mintak sanad jasa baek awak-II 
yang cantek menarik tertarik tho^^
okay , sayang korang . 
mmuuuaahhccc ! :*